Cautare

1408 de rezultate pentru "balan dumitru" (3.02 secunde)
Ioan Balan (foto), directorul general al acestei companii a declarat, ieri, pentru "Replica" faptul ca nu are cunostinta, fiind informat asupra acestui aspect doar din stirile publicate in presa.
La petrecerea parlamentarilor PSD de la restaurantul "La Calul Balan" de miercuri seara s-a discutat despre bugetul de stat pe 2010, despre strategia PSD din sesiunea viitoare, iar Mircea Geoana s-a intretinut cu parlamentarii, sustin sursele HotNews.ro.
Prim-vicepresedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL), Ioan Balan, ne-a declarat ca pentru 2007 cota de lapte a Romaniei este e 3,3 milioane de tone, dintre care 1,09 milioane de tone sunt alocate procesarii.
În timp ce Enescu mai asteapta, primarul din Isalnita, Eugen Balan, pare agitat. ... Nici noi n-am stiut pe unde vine conducta, abia acum am intrat în posesia unei schite“, a declarat ieri Balan. ... Merita mentionat ca Eugen Balan a declarat acum doua luni pentru Gazeta de Sud:
În timp ce Enescu mai asteapta, primarul din Isalnita, Eugen Balan, pare agitat. ... Nici noi n-am stiut pe unde vine conducta, abia acum am intrat în posesia unei schite“, a declarat ieri Balan. ... Merita mentionat ca Eugen Balan a declarat acum doua luni pentru Gazeta de Sud:
" Acesta este mesajul lui Ioan Balan, directorul general al CN APMC pentru agentii economici austrieci, la cea de-a patra editia a evenimentului "Ziua Portului Constanta la Krems", Austria.
Ioan Balan, directorul general al CN APM SA Constanta a lansat invitatia catre reprezentantii mediului de afaceri austriac si roman sa incheie contacte directe ce pot constitui baza unei viitoare colaborari.
448 tone, inregistrandu-se o scadere de 28% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat pentru "Replica" Ioan Balan, directorul general al Companiei nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta. ... minereuri de fier, deseuri de fier si otel, produse metalice, minereuri si deseuri neferoase", a afirmat Balan.
Seceta afecteaza cultura de rapita Presedintele Ligii Fermierilor din judetul Tulcea, Ion Balan, a declarat marti pentru AGERPRES ca, in conditiile in care nu a mai plouat de la inceputul lunii trecute, in prezent nu se pot efectua lucrarile agricole din campania de toamna.
Andreea Balan, operata a treia oara. ... Andreea Balan a ajuns din nou pe masa de operatie, la cateva zile dupa operatia de cezariana, iar acum ar putea fi supusa unei noi interventii chirurgicale, din cauza unor hematoame.
Edi Claudiu Balan si Leonard Velea au un stand in incinta Pietei Amzei, la parter, unde gasiti: ... Piata Amzei arata bine, e moderna, insa ar fi trebuit sa fie la parter toti cei care au standuri aici", ne-a spus Edi Claudiu Balan.
Deturnarea traficului de materii prime pentru aprovizionarea Combinatului Sidex din Galati, apartinand Grupului Arcelor Mittal, din Portul Constanta, pe Canalul Dunare-Marea Neagra, catre portul bulgaresc Burgas, a reprezentat subiectul principal al conferintei de presa comune sustinuta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port autohton de senatorul PDL Mircea Marius Banias, alaturi de Ioan Balan, directorul general al CN Administratia Porturilor Maritime (CN APM) SA, Valentin Zeicu, directorul general al CN Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA, Viorel Panait directorul general al SC Comvex SA si Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical.
"Intr-o zi am prins un sofer care avea asupra sa aproape 30 de bilete pe care le-a dat unor calatori, dar apoi le-a cerut inapoi si le-a revandut altor serii de calatori si tot asa", a mentionat Dumitru Balan, adaugand ca atunci cand nu vand bilete soferii isi fura din proprii bani, pentru ca din sumele incasate din taxarea calatorilor sunt achitate salariile lunare si contributiile la stat aferente acestora.
Dumitru Matei - Presedinte Executiv SAMF. ... Dumitru Constantin-Dulcan a vorbit despre Dimensiunea spirituala a stiintei”, sustinand ca In cea de-a doua jumatate a secolului al XIX -lea, majoritatea stiintelor par sa isi atinga apogeul dezvoltarii. ... Horia BALAN; ... Dumitru MATEI; ... Dumitru CONSTANTIN-DULCAN;
Constienti de puterea lor in aceasta situatie, pesedistii au facut totul pentru ca puterea lui Dumitru Nicolae sa creasca . ... Cei ce formau intr-o vreme randurile opozitiei s-au unit si, astfel, i-au invins pe colegii politici ai primarului Dumitru Nicolae.
Purtatorii de cuvint ai PSD si PD, George Cubasa si Mihail Boldea, s-au lansat ieri intr-o serie de afirmatii pe marginea cazului primarului Dumitru Nicolae, cercetat pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, in dosarul Motorok.
Inevitabil, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul intrunirii, subiectul principal de discutie a fost evolutia procesului prin care tanarul politician incearca sa demonstreze ca este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului "Adevarul".
Dumitru Nicolae are o mare problema cu "Monitorul de Galati". ... Spre exemplu ieri Dumitru Nicolae a criticat materialele semnate de trei redactori ai "Monitorului", despre care a lasat sa se inteleaga ca ar fi incompetenti sau de rea-credinta.
Demersurile din ultimul timp ale primarului din Medgidia, Dumitru Moinescu, si-au gasit ecou in randul liberalilor. ... Consilierul si candidatul PNL pentru Primaria Medgidia, Marian Iordache, considera drept iresponsabile actiunile din ultimul timp ale primarului Dumitru Moinescu.
In aceste conditii sedinta de constituire a Consiliului Local s-a desfasurat timp de o ora sub semnul festivismului, al juramintelor depuse de primarul Dumitru Nicolae si de fiecare dintre cei 27 de consilieri locali, precum si al unor scurte discursuri Consilieri noi, consilieri vechi Toti cei 27 de consilieri locali ai PSD, PD-L, PNL si PC au venit chiar cu cateva minute inainte de ora 15 si si-au ocupat cuminti locurile, cei noi cu emotie si cu siguranta in cazul celor care au fost realesi.
google-analytics.com